Заявка за сметка

от BFRA Wiki
Направо към: навигация, търсене

За заявяване на потребителска сметка е необходимо да се попълни и изпрати следният формуляр.

Преди да бъде направена заявка е необходимо да се уверите, че сте прочели страницата Условия за ползване.

След като сметката бъде одобрена, ще получите оповестяващо съобщение на посочената електронна поща, че сметката може да бъде използвана за влизане чрез Special:UserLogin.

Потребителска сметка

След като заявката бъде обработена, на посочения адрес за електронна поща ще бъде изпратено съобщение за потвърждние. Необходимо е да се последва включената в него препратка. След създаване на потребителската сметка, на същия адрес ще бъде изпратена и временна парола за влизане.

Лична информация

Your biography will be set as the initial content for your userpage. Make sure you are comfortable publishing such information.

Въведената биография ще бъде съхранена като основно съдържание на потребителската ви страница. Желателно е да включите препоръки. Уверете се, че публикуването на такава информация не ви притеснява. Можете да промените името си по-късно чрез Special:Preferences.

Лична биография:

Друга информация

Следната информация се счита за поверителна и не се публикува; тя ще бъде използвана само за тази заявка. Препоръчително е да посочите контакти, напр. телефонен номер или друга информация, която ще помогне удостоверяване на самоличността.

Резюме или автобиография (по избор):

Допълнителни бележки:

Списък от уебсайтове (ако има такива, по един на ред):

Условия за ползване